kolmapäev, 19. august 2015

tee ise pakitud teetopsid


Ma armastan teed! Kui tavaliselt haaratakse hommikul poolkinniste silmadega kohvitassi poole, siis mina teen endale rohelist teed. Kuna aegajalt maitse muutub, siis on mul koju kogunenud palju erinevaid maitseteesid. Kahjuks on poest saadud teepakid kõik nii erinevad ja ei sobi minu perfektsionisti pilgule sugugi. Milles probleem, kõik saab korda!

Mida vaja?
Tühja ümmargust papptopsi, liimi, kääre ja ilusat tapeeti.

Kuidas teha?
Lõika topsilaiune ja -pikkune jupp tapeeti, kata liimiga ja keera ümber topsi. Plain and simple!
Nipp! Kui sul on ka palju erinevaid teesorte, siis kirjuta markeriga topsidele ka ilusad sildid!

4 kommentaari:

  1. Ja mina just mótlesin, mida nenxe vanade chai purkidega teha! Ideaalne!

    VastaKustuta
  2. Ma sain Tiger poest mingi aeg tagasi kleepivat kangast. Erinevad mustrid, selline komplekt, Tõmbad tagant paberi ära ja kleebid, tegin sellega mõned purgid üle. Kleepuv kangas on ka väga hea leid!

    VastaKustuta