esmaspäev, 23. mai 2016

tee ise trennipluus


Minu kaunis Leela :*

Oh trennipluus, oh trennipluus, millal sina tuled?
Mul on valmis juba püksid, tossud, joogipudel.

Aega võttis, aga asja sai. Olen juba pikalt tahtnud endale ise vanast särgist pluusi teha, millega hea trennis higistada :) Nüüd sai see siis valmis. Meenutab natuke seda ... Või mitte :D Noh seda pluusi olen igatahes ka endale tahtnud, aga minu puhul osutub lihtsamaks variandiks ise tegemine, kui minna poodi, pluus välja otsida, seda selga proovida ja siis ära ostma. Oeh, väsitav hakkas lausa selle peale mõtlemine ... Olgu kuidas on, pluus sai minu arust küll vinge ja on minu tubli kaaslane hommikustel treeningutel!

Mida vaja?
käistega särki
kääre
niiti
nõela


Kuidas teha?

Lõika T-särgilt küljest varrukad, võid kasutada mõnda oma parajat maikat, et lõigata pluusile hea kuju.


Lõika pluusi kraest lahti pluusi tagumine pool.


Trimmi tagumine pool umbes 4-5 cm laiuseks.


Keera tagumisele küljele paar keerdu sisse.


Kinnita keeruga tagumine pluusiosa tagasi särgikraele.


Lõika käisest paar 3-4 cm laiust riba.Kinnita riba üks ots keeru ülemisele osale ja keri mööda seda allapoole. Kinnita nööpnõeltega.


Õmble ribad ümber keeru kinni. Ja valmis ta ongi!


Nipp! Kui pluus on lai, siis keera pluusi ette sõlmeke!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar