kolmapäev, 31. august 2016

tee ise vihmavari


It's raining men, halleluujah ...
I'm siiiiinging in the rain ...
Purple rain, purple rain ...

Pole olemas halba ilma, on vaid halvad riided. Seda ennekõike, kui jutt käib talvel tuisust ja (peamiselt) sügisel vihmast. Viimase tarvis on vaja kõigil ühte korralikku vihmavarju! Minu eelmine isend oli nii õudne, et sellega ei julenud isegi kodu lähedale poodi minna. Pigem ikka silkad paari hüppega läbi vihma kui vaja või suure paduka ajal ootad ilma selginemist. Ja noh, kodu poole tulles, võtad lihtsalt kätte ja sammud vihmast läbiligunenult koduuksest sisse.
Avastasin, et Jyskis müüakse läbipaistvaid vihmavarjusid. Jess! Sa ju näed läbi varju kõike! Muidu pidi ikka serva alt piiluma, et kellelegi otsa ei tormaks. Kui seda suve keskel ostma suundusin, tuli välja, et olen hiljaks jäänud - selle kurikuulsa suure vihmaga osteti kõik varjud ära. Õnneks paari nädala pärast sain selle ikkagi uue kaubalaari seest kätte. Aga ega ma seda siis niisama ei jäta, loomulikult oli mul vaja sellest omal moel üle käia :)

Mida vaja?
läbipaistvat vihmavarju
veekindlat markerit

Kuidas teha?
Tee vihmavari lahti ja joonista iga jaotise peale vihmapiisad.


Ühele neist võid kirjutada mõne vihmaga seotud laulusalmi vms. Hea on tekst markeriga üle käia ka varju seest, siis on see kindlalt paigas!


Ja ongi valmis, mine kasvõi kohe õue vihma kätte!



2 kommentaari:

  1. Täielik lemmik! Mul see sama Jyski vihmavari, mis sai pulmadeks varutud, kuid mida õnneks lahti ei pidanudki tegema. Nüüd sinna piisad või tähed vms joonistada on ju põhimõtteliselt kohustuslik! Rasvased plusspunktid idee eest!

    VastaKustuta
  2. Edukad pulmad siis, saite vihmata hakkama :D! (Meil ikka kerge sabin oli, noh just nii palju, et saaks kuumal päeval kerget jahutust)!
    Aga jaa, ideid, millega seda kaunistada on ju veel mitmeid ja mitmeid!!

    VastaKustuta