kolmapäev, 8. juuni 2016

tee ise riidepuu


Kas sind häirivad need metallist keemilise puhastuse riidepuud kapis? Kui ei, siis ei olegi probleemi, kui jah, siis on hea jälle natuke näputööd teha. Värvilise kangaga kaetud riidepuud olen juba varem teinud, need said sellised ja on mul siiani kapis kasutusel:

Foto: Juta Kübarsepp Maret juuni 2015

Aga nüüd leidsin veel ühe variandi, kuidas neile anda mõnus nunnufaktor! Ja see on lihtne heegeldamine! Riidepuu saab mõnusalt pehme ja libedad pluusid ei vaju enam iga tuulehoo peale maha. Järjekordne win win situation! :)

Mida vaja?
jämedamat lõnga
heegelnõela
kuuma liimi


Kuidas teha?
Seo lõnga ots riidepuule, sinna, kus traat keerutatakse konksuks ja asu usinasti kinnissilmuseid ümber riidepuu heegeldama. Kui ringiga tagasi jõuad, liigu edasi konksule. konksu otsale keri lõng lihtsalt tugevasti ümber ja kinnita kuumaliimitäpiga!
Sai ju vinge?! Kõik lõngajäägid võiks vabalt sedasi taaskasutada, kapp on värvilisem ja puha.

2 kommentaari:

  1. Mina, kui uus lugeja ja jälgija siin, soovitaksin sul teha seda kehateksti osa laiemaks, sest paremal ja vasakul pool on minu arust liiga palju vaba ruumi :D Ja pildid võiksid postituses ka suuremad olla. Aga muidu lahe blogi ja loodan, et jätkad samas vaimus, sest sellised blogisid on minu arust nii vähe :/

    VastaKustuta
  2. Aitäh Maria kirjutamast! Mängisin sinu soovituse järgi tekstidega, aga ütlen ausalt, et ei läinud paremaks :) Mulle vist endale meeldivadki vabad servad, see annab teatud "õhku".
    Tänan veelkord, proovin usinasti jätkata ja olen Sinuga täitsa nõus, isetegemise blogisid võiks tõesti rohkem olla :)

    VastaKustuta