pühapäev, 6. november 2016

tee ise silmasussid


Talv on käes, jalad sooja!!
Inimesed jagunevad kaheks - need, kes kannavad susse ja need, kes ei kanna. Ise kuulun tegelikult viimaste hulka, sest alati kui külas palutakse külma põranda tõttu sussid jalga ajada, läheb kõigest 2-3 minutit ja need on mul jalast kadunud. Istun korra diivanile ja juba nad minu juurest põgenevadki. No ei suuda mina neid endal jalas hoida :) Teise äärmusesse kuuluvad inimesed, kes ei suuda sussideta elu ette kujutada. Need võetakse isegi väljasõidule kaasa. Ma ise olen muidugi see tüüp, keda on nähtud ka hotellides paljajalu käimas ...
Aga siiski, kui tegu on selliste numpsikutega, siis tahaks neid kanda ka suisa tänaval. Ühed valged sussid võtsin kaasa hiljutiselt spa külastuselt just mõttega, et teen neist nii nunnud tegelased, et suudaksin ka enda sussi-inimeseks tituleerida :) Vanust on nagu ka juba (noh, et jalad tuleb soojas hoida, muidu hakkab selg valutama :)), aga no eks paistab, mis meie suhtest saab ... :)

Mida vaja?
valgeid susse
kääre
musta mulineed
nõela
pastakat või pliiatsit


Kuidas teha?
Joonista pastakaga õrnalt sussidele silmad - kinni või lahti, kuidas aga ise soovid :)


Tiki jooned musta mulineega üle ja ongi valmis!



See tuuning võttis vist maksimaalselt 13 minutit, aga samas vaatan neid ja mõtlen, et miks küll siin lõpetada?! Võiks ju lisada sussidele mõned tutid, kangavärviga natuke mustrit peale võõbata ja sussid saavad veelgi vingemad. Nii et võta aga ette :)!!


2 kommentaari:

  1. No nii kelmikad! Mõtlesin isegi üks päev sarnased teha, aga näed, enne peab spasse minema ;)

    VastaKustuta