pühapäev, 4. detsember 2016

tee ise kiviga kaelakee


Kes meil külas käinud on, need teavad, et laual seisab meil klaaskann, mille põhjas hunnik kive. See "kivivesi" paneb mõne suisa naeru kõkutama, et oot-oot, misasja :) Aga siin pole midagi imestada, tervendavat kristallivett teevad ka teised. Selleks on vaja panna kannu endale sobiv kivi (mis toob tervist, rikkust, armastust vms) ja siis usinasti vett juua. Inimene koosneb ju 70% ulatuses veest, miks ei peaks siis kristallidega laetud vesi meid õrnalt muutma :) See selleks, toimib või mitte, aga kristallidega veekann näeb niisamagi uhke välja :)!


Sain oma kivikomplekti Biomarketist, kus oli lisaks "meister tervendajale" mäekristallile ametüstitükke, roosat kvartsi ja vist veel aventüriini ning äkki kollast kaltsiiti. Igal juhul on igal kivil oma vägi, mida tasub uurida :) Ahjaa, must kivi on šungiit - seda saab tervispoodidest suisa 500g pakkides.

Kuna kivid on juba pea aasta veekannus olnud, siis arvasin, et ühest mäekristallist teised puudust tundma ehk ei hakka. Punusin kivile võrgu ümber ja tegin sellest amuleti. Mäekristall avab ja tasakaalustab kõik tšakrad ning annab hea kaitse elektromagneetilise kiirguse vastu. Mulle täpselt sobiv :)

Mida vaja?
kristalli
nööri või lõnga
kääre
soovi korral pärleid, ripatseid jms


Kuidas teha?
Lõika nöörist kuus või kaheksa 1m pikkust juppi ja seo nad ühest otsast kokku, jättes väikse jupi allapoole alles.

Säti kristall nööride sisse ja sõlmi nöörid ümber kivi, sidudes kokku kõrvuti olevad nöörid omavahel kokku.


Järgmisel real võta sidumiseks nöörid, mis eelmisel real kokku ei saanud.


Kui oled sõlmed ümber kivi saanud, seo kõik nöörid korraga kivi peal tugevasti kokku. Jaga nöörid kaheks ja punu nad korralikuks paelaks.




Kaunistuseks võid kinnitada amuletile pärleid, ripatseid vms.


Esialgu sai kaelakee selline, aga tundus, et lõngatutt kivi otsas on natuke nadi. Seega lisasin mõned jupid veel juurde ja sidusin kivi alt kõik omavahel kokku.


Lahedad must-valged härrad on taustale sattunud :) 

Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/sujuvalt-14462101

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar