neljapäev, 29. detsember 2016

tee ise pildid küünaldele


Avastasin eriti põneva viisi, kuidas anda lihtsale valgele lauaküünlale sootuks uue ilme. Ja selleks ei ole vaja üldse palju aega ega erilisi oskusi. Kui korra oled triikrauda kasutanud, saad selle ülesandega kindlasti hakkama :)


Pildid, mis küünaldele kanda, saab salvrätikutelt. Mulle, kui kirglikule salvrätikogujale, on puhas rõõm leida neile paljudele paberipakkidele jällegi uutmoodi kasutust :) /Õnneks ei ole ma enam ammu uusi pakke juurde ostnud. Sest praegu on nii peenete õhtusöökide kui ka meisterduste jaoks neid küllalt!

Mida vaja?
küünlaid
salvrätte
küpsetuspaberit
kääre
triikrauda


Kuidas teha?
Lõika salvrättidest sobivaid kujundeid, eemalda alumised pildita kihid.


Aseta lõigatud kujund küünlale, sellele säti peale küpsetuspaber ja kuumuta triikrauaga õhuke paber küünlale.


NB! Triikraud ei pea üldse väga kuum olema ja kaua ei pea ühte kohta nühkima. Paber "liimub" küünlale põhimõtteliselt hetkega.


Lisa järjest pilte, kuni oled tehtuga rahul. Ma valisin seekord linnaruumi motiivid Tigerist ja tirtsukesed Ikeast. Mõlemad said nii vinged, kahju, et küünlaid polnud rohkem kui neli.


NIPP! Suure disainiga paberid (näiteks lopsakad lillepuhmad) võid kinnitada tervele küünlale. Lõika küünla ümbermõõdu ja kõrgusega tükk ja keera ümber küünla. Kinnita triikides.

 ... sitsikleit-sitsikleit ...

Pikkadele küünaldele triikisin suled, mis said kasutust ka selle projekti juures. Eriti peen küünlakombo, millega aastavahetuspidustustel lauda kaunistada!


3 kommentaari:

  1. Proovisin järele ja kas tegin midagi valesti, et liimis kyll kinni aga pind jäi nagu paber��Teil tundub ikka ilus

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hmm... Äkki natuke triikrauale kuumust juurde keerata ja veel kord üle käia. Mul jäid mõned ka kohati nii, aga kui uuesti kuumutasin, siis sulas vaha ilusti paberisse ja tulemus sai igati hea :)

      Kustuta